Derfor skal du pakke dine flyttekasser som de professionelle

Der er ikke noget værre, end hvis du skal flytte, og du pludselig ikke har flyttekasser nok, eller hvis du af en eller anden grund har fået dem pakket sådan, at de er for tunge og dermed svære at løfte, ellert at du måske endda oplever, at bunden går ud på dine flyttekasser, fordi de ikke kan klare vægten.

Det virker måske ikke sådan, men der er faktisk en hel idé bag det at pakke en flyttekasse korrekt, og det er noget af det, vi gerne vil se nærmere på i den her artikel.

Pak altid flyttekasser sorteret efter rum

Det er altid en god idé at pakke flyttekasser sorteret efter det rum, tingene er fra. Det gør det meget nemmere for dine flyttemænd at placere flyttekasserne korrekt, når de når til dit nye hjem, ligesom det også gør selve udpakningen af dine ting meget nemmere, fordi du ved, hvor de forskellige kasser hører til.

Du bør også altid sørge for tydeligt at markere dine flyttekasser med navnet på det rum, den skal være i. Det gør hele processen meget nemmere for dig selv og dine flyttemænd, der hjælper dig.

Undgå at dine flyttekasser bliver for tunge

Det er meget almindeligt, at man kommer til at putte for mange tunge ting i den samme flyttekasse. Men hvis du eksempelvis fylder en hel flyttekasse op med bøger, så ender den med at blive enormt tung og hvis der er tale om en af de store flyttekasser, så kan den ende med at blive så tung, at den er umuligt at bære.

Du kan også risikere, at bunden går ud af kassen, hvilket også er uheldigt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at pakke både tunge og lette genstande i den samme flyttekasse – altid de tunge ting nederst. På den måde sørger du for at have en flyttekasse, der kan bæres og hvor bunden ikke går ud.

Det er vigtigt, at du altid sørger for at fylde flyttekassen til randen, så der er godt fyld i. Det gør det muligt for dig at stable kasserne ovenpå hinanden, uden at du skal risikere, at flyttekasserne synker sammen.

Hav flere forskellige slags flyttekasser

Det er også en god idé at have flere forskellige slags flyttekasser, blandt andre junior og senior samt særlige flyttekasser lavet specifik til dit tøj, så det kan hænge ordentligt under din flytning.

Med flere forskellige størrelser flyttekasser, kan du få pakket alle dine ejendele ned, og du kan også sørge for, at det bliver nemmere at stable dem og få plads til dem i flyttevognen.

Når du er færdig med at flytte, kan du altid bruge dine mange flyttekasser til opmagasinering af de ejendele, du ikke har behov for i hjemmet. Du kan leje billige opbevaringsrum i de større byer som Odense, Kolding og Esbjerg, hvor du kan have dine ting stående i gode lokaler med god luft, så dine ting holder sig så gode som nye, indtil du skal bruge dem igen.

Se mere om flytning på bloggen her http://flytte.bloggersdelight.dk/flytteboxen/

Derfor skal du pakke dine flyttekasser som de professionelle

Skriv et svar

Rul til toppen