Lej en container

Flere og flere benytter sig efterhånden af containere til enten flytning eller opbevaring. Står du derfor over for en renovering af dit hjem, eller er du træt af alle haveredskaberne og maskinerne, der står og fylder i garagen? Uanset hvad du skal bruge opbevaringspladsen til, så er en container en fleksibel, sikker og nem løsning på problemet.

Byer, hvor du kan leje en container

Det er muligt at finde en containerudlejning tæt på, hvor du bor. Flere byer i Danmark tilbyder nemlig forskellige leje- eller købsaftaler. Bor du for eksempel i Jylland, kan du derfor svinge omkring byerne:

  • Aarhus
  • Esbjerg
  • Kolding
  • Hjørring
  • Aalborg

Er du derimod bosat på Fyn, er Odense en god mulighed. Hvis du overvejer at leje en container, kan det være en god ide at finde et sted nær dig. På den måde slipper du for den lange køretur.

Mange forskellige containertyper

Når du lejer en container, skal du være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer. Du skal derfor nøje overveje, hvad du skal bruge den ekstra opbevaringsplads til. Det kan også være en rigtig god ide at tænke over, om den skal kunne stå hjemme hos dig selv eller på et lagerområde. Af containertyper findes der blandt andet:

Den container, du skal vælge, bør dermed passer til lige præcis dine behov. Skal du for eksempel holde en stor fest og gerne vil have opbevaret dine drikkevarer og maden, vil en 20 fods køle- og frysecontainer være det ideelle valg. Her kan du opbevare maden og drikkevarerne ind til festen. Denne type kan desuden være meget støjsvag, hvorfor du også kan bruge den som ekstra lagerplads, hvis du driver en restaurant og mangler et kølerum. Er du derimod på udkig efter et sted at opbevare dit værktøj og ikke har lyst til at lave en tilbygning, så kan en sidedørscontainer være det rette valg. Denne type har en bred sidedørsåbning, så du uden problemer kan skabe dig et hurtigt overblik over dens indhold. Den bliver på sin vis dit eget mobile værksted. Uanset hvad dine behov er, kan en container på 20 fod helt sikkert dække dem. Det eneste, du skal gøre, er at finde den rigtige type for dig.

Isolering og tyverisikring

Udover at du får mere opbevaringsplads, er der også en række andre fordele ved at leje eller købe en container. En af de store fordele er isolering. Kan det, du skal have opbevaret, ikke tåle udsving i temperaturen udenfor eller fugt, bør du derfor overveje en container med isolering. Herved er dine ejendele opbevaret et tørt sted, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de tager skade under opbevaringen. Hvis du samtidig også er bekymret for dine ejendeles sikkerhed, kan du få en såkaldt containerlås til at sætte fast på containeren. På den måde kan du være ganske sikker på, at der ikke kommer nogen uønskede personer ind i din container.

Lej en container

Skriv et svar

Rul til toppen