Skal din virksomhed flytte på kontorhotel?

Der er mange muligheder, hvis din virksomhed mangler nye kontorlokaler. For helt små virksomheder og selvstændige giver det rigtig god mening at leje sig ind i et kontorfællesskab. Har du, eller er du derimod en del af en større online marketing virksomhed, kan du som regel vælge imellem at leje dine egne lokaler eller leje virksomheden ind på et hotel. Et kontorhotel kan umiddelbart virke som den dyreste løsning, men det er ikke altid tilfældet. Når du lejer egne lokaler, kan du nemlig ende med at skulle betale for forskellige servicefaciliteter som for eksempel rengøring og møbler. Det kommer som regel oven i selve kvadratmeterprisen, hvorfor det hurtigt kan bliver dyrere end først antaget. Ved et kontorhotel derimod er mange faciliteter med i prisen, hvorfor det kan være nemmere som virksomhed at fastlægge et budget på forhånd og faktisk overholde det.

Hvor kan din virksomhed finde et passende kontorhotel?

Leder din virksomhed efter et kontor til leje? Hvis I er en virksomhed i vækst og har brug for ekstra plads, kan et kontorhotel være det helt rigtige valg for jer. Du kan finde hoteller med kontorfaciliteter flere steder i Danmark. Specielt i de større byer som for eksempel Aalborg, Aarhus og Odense ses konceptet. Her er priserne per medarbejder hver enkelt måned som regel også lidt dyrere end prisen i andre, mindre byer såsom Hjørring, Kolding og Esbjerg. Her er det oftest nemmere at få en billigere pris.

Før din virksomhed begynder at lede efter nye kontorlokaler, er det en meget god ide at tænke over et budget. Det kan have afgørende betydning, hvor i Danmark det giver bedst mening for jer at flytte virksomheden hen. Samtidig skal I dog også overveje, om den eventuelle ekstra transporttid er det værd. Måske er der også faciliteter, I meget gerne vil have til rådighed. Det kan også have betydning for valget af kontorhotel. Mange overvejelser og aspekter spiller dermed ind i beslutningen.

Fordele ved at tage virksomheden med på hotel

Et kontorhotel er et hotel med kontorer. De er beregnet til virksomheder, der gerne vil fokusere på deres vækst frem for praktiske gøremål som rengøring. Med den her form for kontorleje kan din virksomhed checke ind på et lukket kontor og nyde godt af flere forskellige fordele. Det kan for eksempel være:

  • En reception, der tager imod virksomhedens kunder og samarbejdspartnere
  • Brug af mødelokaler
  • Fitnesscenter
  • Kantine
  • Printer
  • Internetforbindelse og wi-fi
  • Telefonpasning
  • Rengøring og roomservice

Med andre ord så minder et hotel fyldt med kontorer rigtig meget om et feriehotel. Hvor du på et feriehotel slapper af og nyder den ekstra forkælelse, gør servicefaciliteterne på et kontorhotel i stedet, at du og de andre medarbejdere kan koncentrere jer om arbejdet og virksomhedens fremtid. Ved at leje et kontor her skal ingen i virksomheden tænke på de praktiske pligter såsom at sørge for frisk vand i mødelokalet, rengøring af kontoret og fyldning af toiletpapir. Det bliver alt sammen klaret på et hotel.

Skal din virksomhed flytte på kontorhotel?

Skriv et svar

Rul til toppen