Opbevaring

Minimalisme har i mange år været populært, fordi de fleste mennesker får mere velvære, når de har plads til at være sig selv. Mange holder sig tilbage fra minimalisme, fordi de er bange for at skille sig af med mange af deres genstande, som de har købt over mange år. Heldigvis kan du både blæse og have mel i munden på samme tid, fordi du kan have minimalisme derhjemme og have alle de genstande, som du kun benytter nogle gange i opbevaring.

Det er nærmest umuligt at opnå minimalisme uden et opbevaringsrum, fordi du på den måde har et sted at gøre af alle det, som du kun benytter en gang i mellem.

Sådan rydder du op til minimalisme:

  • Havemøbler sendes i opbevaring.
  • Sæsonpræget tøj sorteres i vinter- og sommertøj.
  • Få møbler i hvert rum. Skift dem ofte ud i stedet for.
  • Undgå for mange billeder på væggene.

Opmagasinering og minimalisme

Alle der vil opnå et minimalistisk hjem, bliver nødt til at sortere i alt, som de ejer. Vi har det med at gemme på alt, som har en betydning for os. Det kan være souvenirer fra ferien i Italien, som betød rigtig meget for os. Men måske var du også i Thailand, og pludselig har du et hjem, som er fyldt med minder fra hele verden.

Problemet med det er, at det ikke spiller særlig godt sammen med principperne bag minimalisme og derfor er det en god idé at sende souvenirer i opbevaring i stedet for.

Vi forstår godt, at du gerne vil beholde dine minder, dit vintertøj, flotte billeder, kunst osv. Men hvis du vil have et minimalistisk hjem, så har du ikke plads til det hele.

I stedet for skal du sortere alt, som du ejer og det, som du ikke skal have som en del af dit hjem, sender du til opmagasinering.

Det har aldrig været billigere at opnå minimalisme

Det er utrolig let at opnå minimalisme, hvis du har lyst til at gøre det. Det kræver ikke andet, end du gider bruge tid på det. De fleste kan opnå det på en dag, hvor de sorterer alt, som de ejer. Hvis du har noget, du aldrig bruger, så bør du overveje at smide det ud. Gem alt der har betydning for dig.

Når du så køber et nyt møbel til dit hjem, bør du i stedet sørge for at gemme det gamle møbel væk. På den måde har du altid et lækkert minimalistisk hjem. Du kommer til at føle, at du altid har energi og kan trække vejret i hjemmet.

Hvis du mangler overskud i din hverdag, så er det klart det bedste, du kan vælge at gøre for dit liv at få styr på dit hjem med ren minimalisme.

I dag kan du få en god og billig pris på opbevaring, så der er ingen gode undskyldninger for ikke at få gjort sit hjem klart til en minimalistisk stil, hvis det altid er noget, som du har haft lyst til at gøre.

Rul til toppen