Trailerudlejning

Skal du have flyttet dine ejendele fra A til B? Eller skal du måske have lagt ny terrasse? Købt nye møbler? Uanset hvilken af disse situationer eller lignende situationer, du end måtte stå i, vil det være nødvendigt for dig at have nok fragtplads. Her kan det være, at du har en lille bil, eller skal fragte mange og store ting, hvor den lille bil ikke har tilstrækkeligt med plads. Her kan det være en fordel med en flyttetrailer, da du let kan få fragtet det givne gods, uden du skal fylde bilen op flere gange.

Det er dog vigtigt, at du ikke fylder traileren så meget op, at trailerens samt godsets samlede vægt overstiger 3500 kg, hvis du ikke har trailerkørekort. Det er nemlig den øvre grænse for, hvor meget vægt, du må køre med, hvis du har et almindeligt B kørekort. Selve trailerens maksimale vægt må være 750 kg, hvilket du så kan lægge sammen med bilens vægt. Traileren og bilens vægt kan du så fratrække de 3500 kg, og derudfra lede hvor meget gods du må køre med. Det er dog vigtigt, at godsets vægt ikke overstiger den vægt, traileren er i stand til at bære.

Almindelig trailer eller kassetrailer

Når du begiver dig ud i trailerleje, er det essentielt, at du finder den rette trailer, der også vil være en billig løsning for dig. I forhold til leje af trailer er det muligt at leje forskellige typer af trailere, og to typer af trailere er:

  1. Kassetrailer
  2. Almindelig trailer

En kassetrailer er en fordel at benytte, hvis du eksempelvis skal flytte møbler, elektronik eller lignende, som overhovedet ikke kan tåle vand. Her er det også muligt at pakke i højere lag, hvor du får fornemmelsen af en kassevogn. Det er ofte sådan en trailer, du kan leje hos møbelfirmaer. En almindelig trailer kan benyttes til det samme formål, men for at kunne bruge det dækken, du kan spænde over traileren, forudsættes det, at du ikke fylder traileren over sidernes kanter. Det er dog muligt at fylde traileren mere op, hvor indholdet dog ikke kan overdækkes, hvilket er værd at tage med i overvejelserne ved leje af trailer.

Forsikring kan spare dig for uforudsete udgifter ved trailerudlejning

Selvom der er tale om trailerudlejning, kan der stadig ske uheld, hvor du forvolder skade på selve traileren eller på andet med traileren. Det kan ske, uanset om du kører i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding eller Odense. Ved trailerudlejning er det ikke sikkert, at forsikring er inkluderet, og har du ikke normalt en trailer, vil det heller ikke være inkluderet i din nuværende forsikring. Derfor kan det være en fordel at skrive en forsikring, da det kan koste dig mange tusinde kroner, hvis der sker uheld, og hvis du samtidigt ikke har en forsikring, der kan dække disse eventuelle skader. Derfor er det vigtigt, at du finder den rette trailer ved trailerudlejning og samtidigt sørger for, at der er forsikring, der kan dække eventuelle uheld.

Kolding

Mere om trailerudlejning? Søg eventuelt videre her
https://www.spaceflex.dk/trailerudlejning/ hvor du også kan læse meget mere om opbevaring, flytning og meget andet. Og så handler det også op Kolding.

Trailerudlejning

Skriv et svar

Rul til toppen