Opbevaring af møbler i kælder – derfor er det en dårlig idé

Hvis du er så heldig at bo i et hus med kælder, så har du sikkert ofte tænkt, at der er rigtig mange muligheder for at bruge den til opbevaring af møbler, dokumenter og mange andre genstande, som du ikke har behov for at have stående fremme i hjemmet.

Og selvom din kælder generelt set er god ekstra plads at have, så er det ikke altid det bedste sted til opbevaring af netop møbler.

Der findes nemlig en masse møbler, som du bør passe rigtig godt på, og det gælder særligt de af dine møbler, der er ekstra sarte, eksempelvis din sofa og madrasser, men også andre møbler, du gerne vil passe ekstra godt på.

Så hvorfor er møbelopmagasinering i din kælder ikke den bedste idé?

Din kælder kan være meget fugtig

Det er ikke unormalt, at der er en høj luftfugtighed i din kælder, og det betyder blandt andet, at du vil kunne risikere, at der går fugt og svamp i dine møbler, hvilket ender med at kunne ødelægge dem totalt.

Kælderen er et svært rum at holde ordentligt styr på, og selvom den godt kan være god til mange andre formål end lige præcis opbevaring af møbler, så er det en god idé at være påpasselig, inden du vælger at flytte dine møbler herned.

Det er klart, at hvis du blot har behov for opmagasinering af dine møbler i nogle få dage, så kan kælderen godt gå, særligt hvis du har et godt klima dernede, og du ikke kan lugte nogen fæl lugt dernede.

Men når der er tale om møbelopmagasinering i en længere periode, så er der en anden mulighed, der ofte vil være meget bedre.

Professionel opbevaring af møbler

Der er nemlig en masse forskellige opbevaringsrum rundt omkring i landet, særligt i nogle af de store byer som Aalborg, Odense og Aarhus. Her kan du finde professionelle rum til opbevaring af møbler og mange andre ting, hvor forholdene er kontrollerede.

Det vil sige, at temperaturen her holdes konstant, så der ikke sker for store udsving – det kan nemlig også være med til at beskadige dine møbler. Der er også en konstant lav luftfugtighed, hvilket holder slemme ting som svamp væk fra dine møbler – noget du ikke kan være sikker på, hvis du vælger at opbevare dine møbler i din kælder.

Se også https://mkj369.wixsite.com/opmagasinering/moebler

Det er altså en rigtig fornuftig idé at kigge andre steder, fordi du simpelthen kan have mere ro i maven, når du får opmagasinering af dine møbler, og da du altid kan forlænge din leje, hvis du har behov for det.

Du kan få nogle rigtig gode priser på møbelopbevaring ude i byen, og det er en mulighed, du bør overveje på det kraftigste, hvis du har behov for at have dine møbler opmagasineret i en periode.

Du kan altid hente dine møbler igen, når du har behov for det, og hvis du ønsker ekstra beskyttelse af dine møbler, kan det være en idé at pakke dem ind i plastik.

Opbevaring af møbler i kælder – derfor er det en dårlig idé

Skriv et svar

Rul til toppen